ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ

+30 229 50 23 791

Gappay one step ahead!!!
Από το 1992 η Gappay σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι "ένα βήμα μπροστά". Η Gappay ποτέ δεν έχει σταματήσει να κοιτάει προς τα εμπρός και θα συνεχίσει να προσπαθεί να ικανοποιεί τις υψηλές ανάγκες των σκύλων, των ιδιοκτητών και των επαγγελματιών εκπαιδευτών.
Η Gappay δημιουργήθηκε από ανθρώπους που έχουν πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης των σκύλων με ιδιαίτερη κατανόηση των αναγκών των ιδιοκτητών και των επαγγελματιών εκπαιδευτών. Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής για να καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.
Στόχος της εταιρίας είναι η ομαλή συμβίωση του ιδιοκτήτη με το σκύλο και η αποτελεσματικότερη παρέμβαση του εκπαιδευτή. Στόχος μας είναι να καλύψουμε κάθε είδους ανάγκη για αυτούς που απαιτούν εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αντοχής.
Υποχρέωσή μας «τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους» να αναζητούμε δηλαδή ότι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά και να σας το παρέχουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές.
Η αγάπη μας για τους τετράποδους φίλους μας, το μεράκι μας και η γνώση του αντικειμένου είναι η κινητήριος δύναμή μας.
Η Gappay έχει κατορθώσει να αναδειχθεί Νο1 εταιρεία ανά τον κόσμο στον τομέα δράσης της. Ολοκληρώνοντας, όλες οι δραστηριότητες στοχεύουν στο χτίσιμο και τη διατήρηση δυνατών σχέσεων με το ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Οι σχέσεις αυτές κερδίζονται μέσω αέναης προσπάθειας και χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδας,
Γιώργος Γιαννούλης και Κατερίνα Παπακωνσταντίνου-Γιαννούλη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τηλ.: 229 50 23 791

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ

Καθ: 11:00-19:00 Σαβ:10:00 - 14:00
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα